It all comes down to heart

It all comes down to heart
Norsk Stål er både lokal verdiskaper og en bedrift som tar vårt samfunnsansvar på alvor. Vårt lokale samarbeid med iFokus er et godt eksempel på dette.

Vi tar det å være en lokal verdiskaper på alvor. Et godt eksempel på dette er vårt lokale samarbeid mellom iFokus og Norsk Stål avdeling Larvik siden tidlig 90- tallet. Etter nærmere 30 års erfaring og samarbeid kan vi skrive under på at det er en helt ypperlig måte å rekruttere arbeidskraft på, samtidig som at vi tar samfunnsansvar. 

Samarbeidet mellom Norsk Stål og iFokus ble ytterligere formalisert etter at Norsk Stål flyttet til Rindalsskogen. Samtidig deltok vi og på prosjektet deres Ringer i vannet.  Den deltagelsen har ikke bare gitt oss muligheten til å ta samfunnsansvar, men også tilgang på flere dyktige medarbeidere som vi er utrolig takknemlige for å ha med på laget. Disse har virkelig vist hvilken ressurs de er for selskapet og alt det gode de bidrar med til i hverdagen. 

iFokus sier:

Norsk Stål utmerker seg med at de tar samfunnsansvaret seriøst, og de opptrer ryddig og tydelig overfor både jobbkonsulenter og jobbsøkere i en opplæring/ansettelsesprosess. For jobbsøkere, iFokus og samfunnet betyr det enormt å ha en samarbeidsbedrift som Norsk Stål AS, som er genuint opptatt av å bistå i at de som har, av ulike årsaker, havnet utenfor. Et absolutt forbilde for hva det vil si å være inkluderende og en jobbskaper.

Det er som de sier - it all comes down to heart.

Og du? Visste du forresten av Norsk Stål vant en pris i 2019 for vårt inkluderingssamarbeid? Du kan lese mer om det HER!

Relaterte artikler