Interessert i å gjøre en karriere hos Norges ledende stål- og metalleverandør?

De ansatte i Norsk Stål er vår viktigste ressurs!
Vi ønsker derfor å tilrettelegge for en arbeidsplass som oppfyller både bedriftens og dine behov.

Hva kan Norsk Stål tilby?

Ettersom vi er den ledende aktøren i markedet har vi fokus på våre ansattes kompetanse, og utvikling av denne. Vi har ansatte innenfor mange kategorier, fagutdanninger og yrkesgrupper.

På våre driftssteder jobber det operatører, formenn, produksjonsplanleggere, transportledere og driftsledere. Alle lokasjonene har også salgskonsulenter, salgssjefer og distriktssjefer. I Søgne og Asker har vi i tillegg stab- og støttefunksjoner som HMS, HR, innkjøp, økonomi og forretningsutvikling.

Norsk Stål ønsker å være i forkant av den teknologiske utviklingen. Vi ønsker derfor ansatte som kontinuerlig jakter forbedringsmuligheter. Beslutningslinjene våre er korte, har du en god idé kan den ofte iverksettes raskt.

Hvordan få en karriere hos Norsk Stål

Ledige stillinger lyses normalt ut på våre nettsider, samt på vår LinkedIn, Finn.no og Facebook- profil. Vi har også et aktivt internt stillingsmarked, noe som gir gode karrieremuligheter for våre ansatte. Vår geografiske spredning bidrar også til at man har mulighet til å flytte til andre steder i landet uten å måtte bytte arbeidsgiver.

Dersom du ønsker å påvirke Norges ledende leverandør av stål og metaller ber vi deg følge med på våre sosiale media og nettsider, og sende oss en søknad når sjansen byr seg.

Les om likestilling i Norsk Stål her.

Følg oss på LinkedIn her
Norsk Stål sin Facebook her

Ønsker du å ta kontakt med oss?

Har du kontakt med en selger allerede, sjekk oversikten her for å nå din kontakt

Her er vår generelle kontaktinformasjon:

Skriv til oss