Norsk Stål kåret til årets inkluderingsbedrift i Larvik 2019

Norsk Stål kåret til årets inkluderingsbedrift i Larvik 2019

Under Næringslivets Fabelaktige Fredag 1. november ble Norsk Stål kåret til årets inkluderingsbedrift.

Foto: Østlandsposten v/Silje Langvik

Norsk Stål takker så mye for at vi er valgt til årets inkluderingsbedrift i Larvik 2019, under Næringslivets Fabelaktige Fredag 1. november.

– Norsk Stål har bevist at de tar inkludering på alvor, og er svært dyktige på opplæring og oppfølging. Dessuten har de rekruttert seks personer på to år, og kan nærmest garantere jobbsøkerne de tar inn til praksis, fast jobb etter tre måneders opplæring, begrunner vareordfører Rune Høiseth.

På to år har seks personer fått muligheten via prosjekt «Ringer i Vannet» til å bli en del av arbeidslivet, og har fått fast jobb hos Norsk Stål i Larvik. De har vist at de er en ressurs og blitt viktige for oss, derfor går takken også til de seks og måten de bidrar på i hverdagen.

Norsk Stål er stolt over prisen, som viser at vi tar vår del av samfunnsansvaret.

Vi er tydelige på at det skal være en reell mulighet for fast jobb, når vi signerer en kontrakt om arbeidsinkludering med iFokus. Vi er tydelige på oppfølging og opplæring, og er bevisst på hvor viktig dette er for å lykkes. En ut av køen er viktig for den det gjelder, for Norsk Stål og for samfunnet for øvrig.

– Tusen hjertelig takk for en fantastisk pris. Dem vi egentlig bør takke, er de seks som har kommet fra dere i iFokus. De har blitt en viktig ressurs for oss. Og en stor takk til iFokus, som vi har så godt samarbeid med, takker representantene fra Norsk Stål med Erik Larsen i spissen.

Relaterte artikler