Ny skole i Hadsel med sterk miljøprofil - og Norsk Stål

Ny skole i Hadsel med sterk miljøprofil - og Norsk Stål
Norsk Stål har levert bjelker og hulprofiler til nye Hadsel Videregående skole og fagskole.

Ny skole i Hadsel med sterk miljøprofil - og Norsk Stål.

Norsk Stål har levert bjelker og hulprofiler til nye Hadsel Videregående skole og fagskole, via vår kunde PEAB Bjørn Bygg. Skolen har nå fått en sterk miljøprofil, da bygghere Nordland Fylkeskommune bevisst har satset på miljø i prosjektet. Vi er veldig stolt av vårt bidrag til å lage en skole for fremtiden!

Tidligere bestod skolen av tre ulike bygg. To av byggene har eller skal rives, mens siste bygg har blitt grundig rehabilitert. Rehabiliteringen inkluderer bla. nye fasadevinduer, og både en byggmessig og teknisk oppgradering. I tillegg har det blitt satt opp et helt nytt bygg i massivtre, på hele 3000 m2. Her har det også vært viktig med knutepunkter i stål, som raskt lar seg planlegge og produsere. Dette har Norsk Stål levert.

Skolen vil også få eget solcelleanlegg som gjør at hele 35 % av energibehovet til skolen vil kunne dekkes med deres egne, grønne energi. Dette heier vi på!

Hele prosjektet blir ferdigstilt i løpet av 2020.

Dersom du vil se flere bilder eller lese mer om dette spennende prosjektet, sjekk ut artikkelen i Magasinet Nordfra HER.

Relaterte artikler