GOT Services AS bruker Norsk Stål til nyutviklede kontainertraller

Norsk Stål leverer alt av stålmaterialer til kontainertraller.

Visste du at det finnes en sikrere måte å flytte kontainere på?

Norsk Stål har levert ca. 15.000 kg stål til produksjonen av kontainertraller fra GOT Services AS. Kontainertrallen er beregnet for å flytte opp til 40 fots kontainere med vekt opp til 40 000 kg fra truckgaflene og inn i slusen til varemottaket. Dermed er trallene er en sikker og effektiv måte å flytte kontainere på.

Trallen er elektronisk selvdrevet, har trekk på fire hjul og har kraftige elektromotorer som er løftet opp fra bakken. Dermed vil trallen være operativ uansett vær og føre - til og med i snøvær! Når kontaineren er fylt eller tømt, kjøres den ut fra slusen så trucken fint kan gripe tak i den. Ingen manuelle operasjoner trengs, og lagermedarbeiderne kan jobbe trygt inne i kontaineren.

De overnevnte funksjonalitetene vil kunne bidra til et styrket HMS- fokus på terminaler og i havner. For oss i Norsk Stål er alltid helse, miljø og sikkerhet vår førsteprioritet, og vi gleder oss over å kunne levere stål til et produkt som bidrar til økt fokus på HMS i hverdagen.

Norsk Stål har i denne omgang levert stål til fire sett med kontainertraller, men det er en lang historie med spennende samarbeid mellom oss og GOT Services AS. 

«Gjennom flere tiår har vi hatt en fantastisk samarbeidspartner i Norsk Stål. Ved å bruke dere, vet vi alltid hva vi har å forholde oss til. Både i tilbudsfasen, ved levering og ved fakturering» sier Eirik S. Dale fra GOT Services AS.

Vi takker for samarbeidet på dette spennende prosjektet, og gleder oss til flere!

Relaterte artikler