Visste du at Norsk Stål tilbyr vannskjæring?

Visste du at Norsk Stål tilbyr vannskjæring?

Norsk Stål har en av Nordens største og mest avanserte vannskjæremaskiner.

Norsk Stål tilbyr presisjon og nøyaktighet med vår moderne maskin, og vi har en av Nordens største og mest avanserte vannskjæremaskiner.

Vannskjæring fungerer utmerket dersom man ønsker å oppnå rene kutt eller lite til ingen etterbehandling ved kutting av alle typer materialer. Selve skjæringen skjer ved hjelp av vann på 3600 bar og sand av type GMA 80 Mesh. Siden vannskjæring ikke varmebehandler materialet blir det heller ingen strukturendringer i det.

Vannskjæreren er utstyrt med to skjærehoder for store formater, og maskinen kan skjære materialer opptil 70 mm stål. Skjærebordets mål er 4 x 12 meter, og vi kan tilby et utvalg av forskjellige kuttkvaliteter.

Av spennende prosjekter vi har hatt opp gjennom som har brukt vannskjæring bl.a. inkludert flere leveranser av vannskjært aluminium til Viknaslipen sine forskjellige båter, det kan du lese litt om HER. Det er hovedsakelig prosjekter bestående av aluminium i form av båter/styrhus etc. som er mest populært å bruke  vannskjæreren til.

Lurer du på noe eller har lyst på en hyggelig prat? Kontakt Geir Arne Aanesland på +47 482 37 687 eller Brennsenter Agder på ba@norskstaal.no.

Relaterte artikler