Norsk Ståls' nye regionssjef er klar for spennende utfordringer

Norsk Ståls' nye regionssjef er klar for spennende utfordringer
Den 3. januar hadde Thomas Strand, Norsk Ståls' ferskeste regionssjef sin første arbeidsdag.

Norsk Stål sitt nyeste tilskudd er vår nye sjef for region Sør- Vest -35 år gamle Thomas Strand fra Fjaler i Sunnfjord.

Thomas er bosatt i Bergen, og har primært bakgrunn fra asfaltbransjen. Han har også mer enn 7 års erfaring fra bygg og anleggsbransjen (NCC; PEAB; Ragnsells), med både resultat- og personalansvar. I asfaltbransjen kan han skimte med forskjellige stillinger, blant annet som avdelingsleder og regionleder. Dette har gitt han en solid bakgrunn innen alt fra salg, ledelse, drift og produksjon. Han har også deltatt i flere spennende prosjekter.

Thomas fikk et svært godt inntrykk av lederne i bedriften som han var i kontakt med under intervjuprosessen. Det faktum at Norsk Stål fokuserer på fremtidsrettede og grønne løsninger, og kunne tilby muligheten for å delta på spennende prosjekter i tillegg til normale arbeidsoppgaver var særdeles interessant for han.

«Norsk Stål fremstår for meg som en arbeidsgiver som ønsker å tiltrekke seg de rette folkene og gi folk mulighet til å delta i å utvikle selskapet videre», sier Thomas

Det at Norsk Stål har en solid eier med høy investeringsvilje sees og på som et stort pluss i boken.

Som person karakteriserer Thomas seg selv som sosial, og som en som virkelig setter pris på den gode diskusjonen med sine kolleger. For han er det veldig viktig å se enkeltmennesket, og at alle skal trives på jobben.

Den ferske regionssjefen har alltid vært en aktiv og eventyrlysten person. Ikke bare kan han skilte med erfaring fra konkurranseskyting ved Norges Toppidrettsgymnas og utenlandstjeneste i Afghanistan, han har og hatt flere utenlandsopphold under høyere utdannelse. Bachelorgraden i internasjonal markedsføring tok han ved Handelshøyskolen BI i Bergen og ved prestisjefylte Nanyang Technological University i Singapore. I tillegg har Thomas en mastergrad innen finans og ledelse fra London.

Som familiefar med to unge sønner på 2 og 5 år, er hverdagen hektisk, men Thomas finner likevel tid til å prioritere tid ute i friluft, i tillegg til styrketrening og klatring innendørs når han vil slippe unna Bergensværet. Ellers går det naturlig nok mye tid med til aktiviteter sammen med kone og barn.

Norsk Stål ønsker Thomas hjertelig velkommen ombord!

Relaterte artikler