Norsk Stål satser på Blikkenslagere

Norsk Stål satser på Blikkenslagere

Vi er tilbake!

Norsk Stål er i full fart på vei tilbake som leverandør av blikkenslager-produkter. Vårt mål er å bli den største leverandøren i bransjen, og for hver dag som går blir vi stadig bedre rustet for å bli en fullverdig leverandør på tynnplate og fasade-siden.

For å ivareta våre kunders beste interesse har vi siden i fjor ansatt vår egen produktsjef for blikkenslagerprodukter. Eirik Flom er utdannet blikkenslagermester og har drevet eget firma i mange år. Hans hovedfokus har alltid vært å levere kvalitet i alle ledd og ønsker å videre bringe dette til sin rolle i Norsk Stål.

    – Jeg mener det vil være et fortrinn for å kunne utvikle dette konseptet at jeg har vært der og kjenner de daglige utfordringene og behovene til en blikkenslager.

Han har fått gjort mye på kort tid, og jobber tett med bransjen for å utvikle sortimentet vårt. Eirik er og i dialog med spennende leverandører og samarbeidspartnere fra inn- og utland for å finne produkter som er godt egnet for det norske markedet.

Vi er innforstått med at det å gå inn i dette markedet er et langt lerret å bleke og vi er fortsatt i en tidlig fase, men vi ønsker på sikt å kunne være blant de største på markedet innen segmentet. Målet er å være best på service, leveranse, sortiment og pris, sier produktsjefen.

Lageret er i gang med å bygges opp, og vi gleder oss til å dele mange spennende prosjekter framover.

Det kommer stadig flere henvendelser til oss og det er tydelig at blikkenslagerne har fått med seg at vi er tilbake i bransjen. Vi tar godt vare på hver mulighet vi får, og setter alltid kundens behov i fokus.

Vi skal være den beste partneren!

Relaterte artikler