Norsk Stål kjøper 50% av aksjene i Stål-Consult AS

Norsk Stål kjøper 50% av aksjene i Stål-Consult AS
Gjennom eierskapet sikrer vi en enda større del av verdikjeden og gjør at vi kan tilby kunden enda mer komplette leveranser.

Norsk Stål AS ønsker gjennom dette oppkjøpet å tilby en helhetlig løsning gjennom rådgivning og prosjektering til selskapets kunder.

Selskapene fortsetter som to selvstendige selskaper, men skal jobbe tettere sammen for å utnytte synergiene dette gir kundene i form av økt kompetanse og bredde innenfor stål- og metallmarkedet.

Stål-Consult AS er et selskap med rådgivende ingeniører i byggeteknikk, som utfører små og mellomstore oppdrag innen konstruksjonsteknikk og byggeledelse, innenfor stål, aluminium og tre. Stål-Consult AS har 10 ansatte, som er lokalisert i Kristiansand.

Norsk Stål AS er en landsdekkende grossist innen stål og metaller. Norsk Stål markedsfører og distribuerer sine produkter med tilknyttede tjenester til næringslivet; herunder skips-, mekanisk-, offshore-, bygg- og anleggsindustri, samt handlende og blikkenslagere. Norsk Stål omsetter for underkant av 2 milliarder kroner og har 270 ansatte.

Kontaktperson Norsk Stål AS: Adm. dir. Helge Runer. Telefon: 932 80 090.

Kontaktperson Stål-Consult AS: Kristen Solaas. Telefon: 977 04 616.

Relaterte artikler