Norsk Stål har åpnet nye lokaler på Kverneland

1. oktober åpnet vårt nye anlegg på Kverneland utenfor Stavanger.

Tirsdag 1. oktober ble lysene slukket for siste gang i Lagerveien 18 på Forus i Stavanger. De 20 ansatte hadde dagene før gjort en iherdig innsats for å flytte inn i de nye, flotte lokalene våre i Kverneland Næringspark. Velkommen til Norsk Stål avdeling Stavanger i Plogfabrikkvegen 16!

Norges største lager for offshore-produkter.
Det nye anlegget rett utenfor Stavanger vil hovedsaklig betjene kunder innen olje, gass og maritim industri. Lokalet består av hele 5500 M² til kontor og lager/produksjon.

Slik har Norsk Stål fått Norges største lager for offshore- produkter. I tillegg kan vi nå betjene kundene våre enda bedre enn før, med leveranser av bedre kvalitet og raskere.

Investerer i lokal tilstedeværelse

Hele 60 millioner kroner har blitt investert i det nye anlegget på Kverneland. Majoriteten av lokalet er selvfølgelig bygd i stål, mens kontordelen er laget av betong.

I tillegg til våre nye lokaler på Kverneland, har vi en egen avdeling som betjener bygg og anleggs-industrien i samme område. I tillegg til salg av armering og tilbehør, tilbys tjenester som kapp og bøy.

Kombinasjonen av disse spesialiserte avdelingene sørger for at Norsk Stål har en sterk tilstedeværelse i Stavanger-området.

Riktige produkter og tjenester

I tillegg til vårt store utvalg av stål og aluminium, kan vi og tilby forbehandlingstjenester som:

  • Slyng og priming med muki og jox
  • Kapping
  • Platedeling
  • Sliping (fra desember 2019)

 

Relaterte artikler