Norsk Stål har åpnet nye lokaler på Kverneland

Norsk Stål har åpnet nye lokaler på Kverneland

1. oktober åpnet vårt nye anlegg på Kverneland utenfor Stavanger.

Tirsdag 1. oktober ble lysene slukket for siste gang i Lagerveien 18 på Forus i Stavanger. De 20 ansatte hadde dagene før gjort en iherdig innsats for å flytte inn i de nye, flotte lokalene våre i Kverneland Næringspark. Velkommen til Norsk Stål avdeling Stavanger i Plogfabrikkvegen 16!

Norges største lager for offshore-produkter.
Det nye anlegget rett utenfor Stavanger vil hovedsaklig betjene kunder innen olje, gass og maritim industri. Lokalet består av hele 5500 M² til kontor og lager/produksjon.

Slik har Norsk Stål fått Norges største lager for offshore- produkter. I tillegg kan vi nå betjene kundene våre enda bedre enn før, med leveranser av bedre kvalitet og raskere.

Investerer i lokal tilstedeværelse

Hele 60 millioner kroner har blitt investert i det nye anlegget på Kverneland. Majoriteten av lokalet er selvfølgelig bygd i stål, mens kontordelen er laget av betong.

I tillegg til våre nye lokaler på Kverneland, har vi en egen avdeling som betjener bygg og anleggs-industrien i samme område. I tillegg til salg av armering og tilbehør, tilbys tjenester som kapp og bøy.

Kombinasjonen av disse spesialiserte avdelingene sørger for at Norsk Stål har en sterk tilstedeværelse i Stavanger-området.

Riktige produkter og tjenester

I tillegg til vårt store utvalg av stål og aluminium, kan vi og tilby forbehandlingstjenester som:

  • Slyng og priming med muki og jox
  • Kapping
  • Platedeling
  • Sliping (fra desember 2019)

 

Relaterte artikler