Ny storkundeansvarlig hos Norsk Stål

Ny storkundeansvarlig hos Norsk Stål
Denne måneden startet Norsk Ståls nye storkundeansvarlig, Adele Heidenreich.

Vi ønsker velkommen til Adele Heidenreich - Norsk Ståls nye storkundeansvarlig (KAM).

Verdensvante Adele skulle egentlig bli filmregissør hun, da hun studerte ved college i USA. Etter å ha bodd i Pennsylvania, Connecticut og New York bar turen tilbake til Norge og en master på BI. Hun tok et semester i Taipei, Taiwan og fikk reist en god del i regionen. I perioden etterpå har hun både jobbet 6 år i London, samt 8 år i København - hovedsakelig innen shipping og relatert til salg og forhandlinger. Alt fra typiske spot-avtaler til langtidskontrakter er hun kjent med, og hennes strategiske perspektiv og effektive kommunikasjonsevner vil komme godt med i hennes nye rolle. 

I de siste årene har Adele jobbet innen reiselivsbransjen, og hennes proaktive væremåte førte til at hun vokste raskt i rollen sin. I begynnelsen av 2020 skulle hun starte opp et nytt Oslo- kontor, noe som naturligvis ble vanskelig med tanke på pandemien som brøt ut like etterpå. 

I perioden siden har hun vært en liten tur innom eiendomsbransjen, før hun innså at interessene hennes var tettere knyttet opp mot makroøkonomiske produkter og tjenester, enn det mer snevre området hun jobbet med i eiendom. Slik fikk hun øynene opp for stålbransjen og mulighetene som fantes hos Norsk Stål. Det er og utrolig spennende at så mye foregår i stålbransjen, og at Norsk Stål kontinuerlig jobber for å utvikle den i en grønnere retning. 

Hun sier selv at livet er for kort til å ikke ta sjanser - og hun gleder seg masse til å få prøvd seg i en helt ny bransje. April 2022 har vært et interessant tidspunkt å komme inn i stålbransjen på, og Adele prøver å ta til seg så mye læring hun kan utfra den unike situasjonen stålbransjen befinner seg i pt. Men hittil er likevel det som har gjort størst inntrykk på Adele vært vennligheten til hennes nye kolleger, og hun gleder seg til å få tatt en skikkelig Norgesturnée for å hilse på alle face-to-face. 

På privaten er hun like rå som på jobbfronten - hun driver aktivt med langrenn og rulleski. I fjor deltok hun til og med i Norgescupen! Ellers elsker Adele å reise verden rundt, og en funfact om henne er at hun har besøkt hele 72 land. 

Vi er utrolig takknemlig for å ha deg med på laget, Adele! Hjertelig velkommen til oss.

Relaterte artikler